Verzenden & retourneren

Verzendkosten:
De verzend en verpak kosten bedragen € 6.75 voor Nederland en € 9,95 voor België.

De verzendkosten omvatten niet alleen de portokosten maar ook administratiekosten, verpakkingskosten, handlingskosten, etc.

Alle zendingen worden door Post NL uitgevoerd, dat geeft ook ons een vertrouwd gevoel.

Verpakking:
Al onze producten worden blanco verpakt, aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat en er zal nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Wij gebruiken altijd verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Retour zendingen:

Uit hygiënisch oogpunt kunt u in principe alleen een ongeopend pakket retour zenden. Maar als u een niet goed werkende toy ontvangt, doen wij echt niet moeilijk. U krijgt dan gratis een nieuwe toy, of het door u betaalde bedrag terug. Voor Slipjes en Catsuits geld alleen retour in ongeopende verzegelde verpakking. Retourzendingen moeten wel altijd bij onze Klantenservice aangemeld zijn, niet aangemelde zendingen nemen wij niet in behandeling. U dient het pakket voldoende te frankeren.Wij nemen geen ongefrankeerde pakketjes aan. Retourzendingen kunt u sturen naar Postbus 650, 5700 AR Helmond. Ter name van P-B Webwinkel.

Dozen 123 vibrator

Wet kopen op afstand - Herroeping

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 2 werk dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »