Klantenservice
1 Bestellen, bezorgen en betalen
1.1 Hoe kan ik betalen ?
U kunt bij ons betalen dmv. ideal, bank overschrijving of paypal.
Voor meer informatie kijkt u bij betaal mogelijkheden.
1.2 Mijn betaalstatus blijft ongewijzigd
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst en deze per I-Deal of PayPal betaald, krijgt u direct een melding dat er betaald is. Als u Vooruitbetaald na ontvangst van een factuur per post, kan het enkele dagen duren voordat u een betaalbevestiging ontvangt. Vooruitbetalingen via bankoverschrijving worden handmatig door onze administratie aangepast.
1.3 Product is na bestelling verdwenen uit shop ?

Als u een artikel heeft besteld kan het voorkomen dat direct daarna dit artikel uit de shop verdwenen is.

U heeft dan gewoon het laatste exemplaar dat wij op voorraad hadden liggen gekocht.

U ontvangt dus gewoon de hele bestelling, en er zal niets ontbreken.

Heeft u gekozen voor een bank overschrijving, dan is het product direct gereserveerd voor u.

Onze voorraadbeheer is namelijk aan de shop gekoppeld, zodat als het laatste product verkocht is, dit ook niet meer besteld kan worden. Zo weet u in ieder geval zeker dat u krijgt wat u bestelt heeft.

1.4 Kan ik mijn producten ook zelf afhalen?
Wij zijn een internet bedrijf en u kunt daarom uw producten niet bij ons afhalen. Wel is het zo dat u uw producten binnen 1 dagen na uw bestelling al in huis hebt. Wij hebben namelijk wel alles op eigen voorraad. Dus alles wat u in onze shop ziet, kunnen wij direct uit voorraad leveren.
2 Ruilen en Retour zendingen
2.1 Retour en Retour van een artikel
Uit hygiënisch oogpunt kunt u in principe alleen een ongeopend pakket retour zenden. Maar als u een niet goed werkende toy ontvangt, doen wij echt niet moeilijk. U krijgt dan gratis een nieuwe toy, of het door u betaalde bedrag terug. Retourzendingen moeten wel altijd bij onze Klantenservice aangemeld zijn, niet aangemelde zendingen nemen wij niet in behandeling. U dient het pakket voldoende te frankeren.Wij nemen geen ongefrankeerde pakketjes aan. Retourzendingen kunt u sturen naar Postbus 650, 5700 AR Helmond. Ter name van P-B Webwinkel. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 2 werk dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."
3 Gebruikers Tips
3.1 Hoe verzorg ik mijn nieuwe toy
Reinig de toy voor gebruik eerst met een toy cleaner en lauw water. (niet op het electronische gedeelte). 
Als u glijmiddel gebruikt, zorg dan dat het glijmiddel geschikt is voor de toy die u gebruikt.
Na gebruik dient u de toy te reinigen met een toy cleaner en lauw water. (niet op het electronische gedeelte).
Als u een toy langere tijd niet gebruikt, dient u de batterijen te verwijderen.
4 Garantie
4.1 Garantie termijn bij 123Vibrator
Al onze producten hebben een niet goed geld terug garantie tenzij anders vermeld. U moet wel de aankoop factuur (of een kopie) van 123Vibrator.nl hebben. En U dient dit zo spoedig mogelijk aan onze klantenservice te melden. Dit kan uiterlijk tot 14 dagen na ontvangst van het product via E-mail, Telefoon of gewoon schriftelijk.
5 Waar is 123Vibrator Gevestigd
5.1 Waar is 123Vibrator Gevestigd
Wij zijn gevestigd in Helmond, in de buurt van Eindhoven.

Wij hebben gekozen voor een postbus, omdat wij geen klanten op ons vestigingsadres mogen ontvangen, i.v.m. de gemeentelijke vergunningen.

Post adres :

Postbus 650
5700 AR
Helmond
Tel : 087-7846346

Voor vragen en of opmerkingen verzoeken wij u om gebruik te maken van het contact formulier aan de rechterzijde. Per post of telefoon mag natuurlijk ook.

6 Over 123Vibrator.nl
6.1 Over 123Vibrator.nl

Door eigen ontwikkeling en import van sex toys kunnen wij U onze aanbiedingen doen. Mede hierdoor zijn wij ook leverancier van sex toys aan diverse vooraanstaande sex toy ketens in Europa. Wij zijn gevestigd in Helmond, in de buurt van Eindhoven.

Wat betekend dat voor U als klant

123Vibrator heeft al vele tevreden klanten mogen verwelkomen. Zowel via onze webwinkel, als op diverse Erotica beurzen (zodat U ook kunt zien wie wij zijn). Wij hebben voor U een keuze gemaakt uit de Populairste vibrators, dildo's en andere toys, die momenteel te koop zijn in Nederland & België. Dat maakt voor u de keuze een stuk eenvoudiger.......... En dat alles voor een redelijke prijs.

6.2 Ongewenste Reclame
Wij sturen u nooit ongewenste reclame. Als u onze nieuwsbrief wel wilt ontvangen dient u zich hier voor aan te melden. Deze word maximaal 4 x per jaar verzonden. Wij vinden ongewenste reclame namelijk niet gepast voor de artikelen die wij verkopen.
6.3 Hoe maakt 123Vibrator Reclame ?
De beste reclame is natuurlijk onze snelle levering en goede klanten service. Maar om naamsbekendheid te krijgen adverteren wij op diverse websites en in diverse weekbladen.
Ook leveren wij bij iedere bestelling een mooie 123Vibrator.nl sticker, die u als tevreden klant een mooi plekje mag geven.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »