Beste Vibrator


De beste vibrator bestaat natuurlijk niet. Dit komt omdat iedereen een ander idee heeft wat prettig aanvoelt. Er zijn ook geen twee vrouwen met hetzelfde lichaam. Bovendien ervaart iedere vrouw een seks speeltje anders als het aankomt op seksuele stimulatie. De beste vibrator is dus geheel van de gevoelens van de gebruiker afhankelijk. Als u op zoek bent naar de vibrator die voor u het beste is, dan hebben we hierbij een aantal handige en bruikbare tips.Beste vibrator – Eigenschappen vibrators


De beste vibrator kunt u (meestal) nooit in een keer kiezen. Maar u kunt wel proberen om er een uit te zoeken die het meeste aanspreekt. Ervaring is vaak de beste manier voor het kiezen van de beste vibrator. Kies een vibrator en let daarbij op de volgende punten :


Materiaal (ABS, PVC, Siliconen, etc.)

Formaat (Groot, Klein, XXL, etc.)

Hardheid (Hard, Zacht, Jelly, Silky, etc.)

Flexibiliteit (Stug, Flexibel, etc.)

Stimulatie (G-spot, clitoris, etc.)

Trilfunctionaliteit (Krachtig, Zacht, etc.)

Beweging ( Roteren, Golven, Stoten, etc.)

Aantal trilstanden ( Traploos verstelbaar of Verschillende ritmes)Beste vibrator – Soorten vibrators


Bij de eigenschappen van een vibrator, spelen natuurlijk vele factoren een rol. Prijs, kwaliteit en functionaliteit zijn aspecten om rekening mee te houden bij de aankoop van een vibrator. Daarnaast dient u te kijken naar de soort vibrator. 123Vibrator heeft een assortiment met de best verkochte vibrators samen gesteld. Zowel goedkope vibrators als duurdere vibrators. Voor de meeste vibrators geld dat een duurdere vibrator meestal ook echt beter is, denk dan aan het geluidsniveau en het gebruikte materiaal. Maar een goedkope vibrator hoeft natuurlijk niet altijd slecht te zijn. De kans is zeer groot dat uw ideale vibrator te vinden is bij 123Vibrator.


Bij 123Vibrator kunt u kiezen uit de volgende soorten vibrator’s :

Klassieke vibrators, Luxe vibrators, Tarzan vibrators, Mini vibrators, Waterbestendige vibrators, Vrouwvriendelijke vibrators, G-spot vibrators, Jelly vibrators, Grote vibrators, Goedkope vibrators, Koppel vibrators.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »