Beste Dildo

Natuurlijk bestaat de beste dildo niet. Iedere vrouw heeft namelijk andere behoeften en voorkeuren . Een dildo vibreert in tegenstelling tot een vibrator meestal niet, en is puur gemaakt voor penetratie. Afhankelijk van het formaat en de vorm, voor het vaginale of anale genot.


Beste dildo - Dildo eigenschappen

Als u op zoek bent naar de dildo die voor u het beste is, dan dient u rekening te houden met bepaalde dingen. De factoren die bepalen of een dildo voor u geschikt is, zijn onder andere:


Vormgeving  (Klassiek of Modern )

Materiaalgebruik  (Kunststof of Glas)

Afmetingen  (Lengte en Dikte)

Hardheid ( Flexibel, Zacht of Stevig)

Stimulatiemogelijkheden (Vaginaal of Anaal)

Gebruiksvriendelijkheid (Met of Zonder Zuignap)

Vibratiemogelijkheid (Wel of Niet)


Beste dildo - Probeer en leer


Wat de beste dildo voor u is, weet u vaak pas nadat u hem uitgeprobeerd hebt. Natuurlijk kunt u bij het aanschaffen rekening houden  met materiaal en formaat, maar proberen is leren met een dildo. U kunt dan namelijk direct voelen of u een goede keuze gemaakt heeft.  Als u geen ervaring hebt met dildo’s, dan kunt u beter eerst enkele goedkope dildo’s kopen die verschillen qua vorm en materiaal. Zo ontdekt u “de beste dildo”

Beste dildo - Soorten dildo's

Bij 123Vibrator kunt u kiezen uit de volgende soorten dildo’s :

Klassieke Dildo’s, Zuignap Dildo’s, Voorbind Dildo’s, Glazen Dildo’s, Jelly Dildo’s, Dubbele Dildo’s, Grote dildo’s, XXL Dildo’s, Standvoet Dildo’s, Anale Dildo’s, But pluggen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »